Dyrt at være på hestens side

10-01-2016 09:29

Hesteejere ved, at Ditte Young kan tale med heste, så de kimer hende ned. De vil dog ikke være ved det, så hun sniges ind. Folk er bange for hendes særlige evner og chikanerer hende 

Copyright Ridehesten.com

Ditte Young kan opfange signaler fra mennesker i et rum, og for at lære at acceptere det, tog hun en clairvoyanceuddannelse, hvor hun også lærte at telepatere med dyr. Det hørte de om i hesteverdenen, så hun startede sit telepatijob, mens hun arbejdede for Danmarks Radio.

Fra 2004 har hun arbejdet med heste, og for tre år siden var hun med i Lasse Spang Olsens ”Specielle evner” i 8 minutter. Derefter blev hun kimet ned og fik et års arbejde. Det blev for meget, og hun drog til Dubai. Da hun vendte tilbage, var der stadig stor interesse for hendes evner.

Hesteejerne vil ikke være ved, at de bruger hende, så hun skal komme efter lukketid, arbejde ude i folden og modtage kontanter, så hendes besøg kan skjules. Hun forstår ikke truslerne mod hende. Se i Ridehesten 01/16, hvor alvorlige de har været.

Hun prøver at skabe et dybere forhold mellem hest og rytter, så der bliver tale om et samarbejde, hvor hest og rytter er ét i smuk ridning. Hun filtrerer det, hestene siger, for hun vil hellere have, at hestevelfærden forbedres lidt end slet ikke. Folk bliver frustrerede, når de selv skal yde noget.

Ditte Young arbejder med alle typer af ryttere, og hun har valgt hestenes side. Hun ønsker, at vi ser på hestenes behov, i stedet for, at de bare er et arbejdsredskab for rytterne, for de yder så meget.

Med erfaringen er der visse ting, hun ikke længere gider at høre på. Læs det i Ridehestens januarnummer.

/Lotte Nygaard.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner