Unghest solgt på rekordtid

22-08-2016 14:58

En 4-årig vallak blev i sidste uge solgt på under et døgn, efter den blev annonceret på Ridehesten.com. Det fortæller dressurrytter Tanja Rusovic om her

Copyright Ridehesten.com

Dressurrytter Tanja Rusovic, der driver Rusovic Dressage, og sætter altid sine salgsheste til salg på Ridehesten.com. Hun har igennem salgsdatabasen solgt heste til både ind- og udlandt, og nogen gange er det gået stærkt. Det har dog ikke tidligere gået så stærkt, som det gjorde i sidste uge.

- Jeg vil gerne fortælle, hvorfor Ridehesten.coms salgsdatabase er den bedste, fortæller Tanja Rusovic, der mener, hun har sat ny rekord i hurtig salg efter annoncering.

- I onsdags kl 14.29 lagde jeg en annonce på Ridehesten.com med en 4-årig vallak. En lille time senere ringede en kunde fra Østjylland, og de kom om aftenen og så hesten. Torsdag morgen fik de en aftale med en dyrlæge, og ved middagstid var hesten godkendt og solgt, fortæller Tanja, og tilføjer, at hun før har oplevet meget hurtig respons og handel, men et salg på 22 timer, efter annoncen er gået online, har hun alligevel aldrig prøvet før.

Hesten er den 4-årige DV-vallak Skikkild's Credo e. Crelido/ Weltjunge (opdr. Peter Jensen).

Læs også artiklen "Alt godt kommer til den der knokler" i magasinet Ridehesten 01/2016 om Tanja Rusovic.

Info

Ridehestens salgsdatabase
Ridehestens salgsdatabase er Danmarks førende inden for salg af heste. Her vil du altid kunne finde et bredt udvalg af heste i enhver prisklasse - lige nu er der 1.033 salgsheste på Ridehesten.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner