Hvordan har du fået solgt din hest?

27-02-2024 12:49

Har du fået solgt din hest på en hurtig, usædvanlig eller sjov måde, så ser vi frem til at høre fra dig

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridehesten.com's salgsportal er der pt. 893 heste og ponyer til salg fra under 20.000 kr. og til over en million, og hver dag bliver der solgt mange heste herigennem.
Alle, der har prøvet at sælge en hest, ved, at man kan komme ud for mange mærkelige oplevelser med useriøse købere og skøre spørgsmål – andre gange falder det hele dog hurtigt i hak, og hesten bliver solgt til det perfekte match ved første henvendelse.

Uanset om din hest er blevet solgt via Ridehesten.com til en saudiarabisk luksussheik, der har transporteret den hjem i privatfly, eller om den er blevet købt af en sød ponyrytter fra den anden ende af landet, så fortæl os det. Så vil vi nemlig meget gerne skrive om jeres glædelige salgshistorier her på Ridehesten.com. 

Copyright Ridehesten.com
Højlunds Maya med sin tidligere rytter Petrine Lund Christensen. Petrines mor skrev sidste år til os og fortalte, at Maya var blevet solgt på allerførste henvendelse til den helt rigtige familie. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis du endnu ikke har sat din hest til salg, så husk, at du kan gøre det HER på vores salgsdatabase. Annoncen er aktiv i 100 dage og kan efterfølgende genindrykkes for halvdelen af prisen, hvis det er nødvendigt. 

Din salgshest bliver set af over 26.000 daglige besøgende på vores hjemmeside, så der er en bred skare af kunder at nå ud til. Data som stamtavler og resultater kan hentes direkte fra SEGES' database HesteData, og du kan frit bruge billeder fra vores store fotoarkiv, hvis vi har fanget din hest i linsen til nogle af de mange små og store stævner, vi har fotografer ude til. 

Måske bliver det snart dig, der kan sende en sød salgshistorie ind til os. Vi takker for alle de historier, vi modtager. 

Du kan altid tippe os en nyhed på info@ridehesten.com, på de sociale medier eller ved at skrive til nyhedsvagten, som kan findes på forsiden af Ridehesten.com.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen