Alt godt kommer til den der knokler

04-01-2016 10:15

I januar udgaven af Ridehesten får du mulighed for at læse historien om Tanja Rusovic, der er gået til verdens ende og tilbage igen for sin drøm om at blive professionel dressurrytter 

Copyright Ridehesten.com

Tanja Rusovic red 6 år i en springstald i Litauen, inden hun kom til Danmark for at leve sin drøm som professionel dressurrytter ud. Det har været en svær og ikke særlig let kamp, da Tanja stod uden netværk, økonomisk overskud og uden et kendt navn, da hun kom til Danmark. Tanja har gennem 20 år arbejdet i danske dressurstalde og derigennem oparbejdet en masse erfaring og selvtillid, der tilbage i 2014 gav hende modet til at springe ud som selvstændig.

I dag har den 37-årige dressurrytter lejet sig ind med 11 heste i en stor moderne stald med fodermaskiner, solarium, ridehal osv. Blot 10 meter fra stalden bor Tanja sammen med sin mand og søn. Lige nu har hun 9 heste i ridning, og ønsker ikke at tage flere ind, eftersom hun lægger stor vægt på, at hver enkelt hest får den opmærksomhed, som den kræver og fortjener.  

Læs hele den fantastiske historie om Tanja Rusovic i januar udgaven af magasinet Ridehesten. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner