Dufour: Jeg blev skuffet

05-03-2018 14:48

Britt Carlsen

Vi havde håbet, at FEI ville give Cathrine Dufour et wild-card til World cup finalen i Paris, men det håb brast i dag. Cathrine indrømmer, at hun var sulten efter at tørne sammen med Isabell i Paris

Copyright Ridehesten.com

- Efter vores sejr i Göteborg blev jeg alligevel lidt sulten efter World Cup-finalen, så det var da en smule skuffende at få beskeden i dag, fortæller Cathrine Dufour til Ridehesten. Cathrine sejrede i World cup kvalifikationen i Herning i oktober, og dengang var målet ikke en finaleplads i Paris. Efter sejren i Herning foran det begejstrede hjemmepublikum fik Cathrine alligevel lidt "blod på tanden", og begyndte at tale om finalen som et muligt mål.
Det ultimative mål for Cathrine og Atterupgaards Cassidy i år er dog klart WEG i USA til september, men efter sejren i World Cuppen i Göteborg med hele 88,2% blev en finaleplads i Paris sat på ønskelisten. Cathrine slutter som nr. 12 på FEIs World Cup rangliste, de bedste ni ekvipager får adgang til finalen.

- Skuffelsen varede dog ikke mange minutter, for det var fantastisk at finde ud af, at vi nu er nr. 3 på verdensranglisten. Så det blev ikke til mange tårer, men derimod ekstra gulerødder til den røde racer for den flotte placering som nr. 3 i verden. Ham passer vi rigtig godt på!, slutter Cathrine Dufour. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner