Driver i en klasse for sig

17-10-2014 23:18

Ved JBK HorseShows i Odense var Hønnerups Driver i en klasse helt for sig selv i U25 Grand Prix - Anna Kasprzak sejrede på den røde superstjerne med hele 75,465%

Copyright Ridehesten.com
Det er ikke noget at sige til, at Anna Kasprzak har fundet det brede smil frem, en sikker sejr i U25 Grand Prix med over 75% og sådan en øgning kan man da bare blive glad over.

Det må siges, at der var Driver og alle de andre i U25 Grand Prix i dag ved JBK-stævnet i Odense. Anna Kasprzak, der sidste år vandt Reem Acra FEI World Cup i Odense på Donnperignon kommer ikke til start i World Cup klassen, da Donnperignon har pådraget sig en mindre skade, derfor valgte hun i samråd med sin træner Andreas Helgstrand, at lade Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov fra stutteri Hønnerup deltage i U25-klasserne. Anne, som blot er 24 år, havde denne mulighed i Odense, og den greb de. Og hurra for det! 

11 ryttere mødtes i U25 Grand Prix, og inden Anna red på banen var det Nanna Skodborg Merrald og Weltliebe e. Weltjunge som havde taget teten med 66,705% - rytterne lå tæt, idet Anne Sofie Aaen/Schamucka Sølyst e Schwadroneur fik 66,589 og Victoria E. Vallentin/Select ECCO e Sandro Hit scorede 66,512%

Anna Kasprzak og Hønnerups Driver satte trumf på med bl.a. rene 9-taller fra samtlige dommere i middeltrav - 8,5  og 9 for hestens udtryksfulde passage. Siden DM- sejren i U25 i sommer er også Drivers piaffer blevet forbedrede og etterchangementerne er sikre og flotte. Dommerne gav Driver flere 9-taller for gangater og Anna fik 8 for sin smukke og effektive opstilling. Ialt scorede parret 75,465% hvilket sikrede dem en overbevisende sejr. Lørdag formiddag gælder det så Grand Prix kür for de unge ryttere.

Se resultatet af klassen her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen