DK foreløbig 3'er i Uggerhalne

26-05-2023 17:04

Annika Knudsen Lorentsen

Første runde af Longines EEF Series Nations Cup er afholdt, og det er holdene fra USA og Holland der har lagt sig ind i spidsen af konkurrencen med et fejlfrit resultat inden anden runde, mens Danmark er videre med fire fejl

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen med Ethene. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

11 nationer har netop konkurreret i første runde af Longines EEF Series Nations Cup hos Helgstrand Event i Uggerhalne, og det var en runde, hvor der blev leveret mange fejlfrie ridt, mens nogle ryttere mødte udfordringer, blandt andet på vandgraven. 

Det danske hold bestående af Andreas Schou med I Know e. Arezzo VDL/ Hors la Loi, Lars Bak Andersen med Ethene e. San Patrignano Corrado/ Cayado, Martin Dinesen Neergaard med Carpe Diem van de Geeneinde Z e. San Patrignano Cassini og Rikke Belinda Barker med Tabalou PS e. Taloubet Z/Balou du Rouet har lagt sin ind på en foreløbig tredjeplads som de deler med Sverige og Polen. 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker med Tabalou PS. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Alle de danske ryttere leverede en god præstation i den første runde, hvor Lars Bak Andersen og Rikke Belinda Barker red fejlfrit, mens Martin Dinesen Neergaard og Andreas Schou desværre havde et enkelt nedslag hver. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I front er lige nu holdene fra USA og Holland. 

I anden runde, som starter 17.30, vil nationerne ride i omvendt rækkefølge i forhold til det foreløbige resultat, og det betyder, at Danmark kommer til start som nr. 9. 

Følg stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner