Nations Cup-finalen i Barcelona er aflyst

08-08-2020 07:45

Annika Knudsen Lorentsen

Det ene arrangement efter det andet bliver desværre aflyst på grund af corona-pandemien, som stadig har sit tag i verden, og det betyder, at nu også Nations Cup-finalen i Barcelona er aflyst

Copyright Ridehesten.com
Martin Fuchs ved finalen i 2019. Foto: FEI/Lukasz Kowalski
Nyheden fortsætter efter annoncen

Beslutningen om at aflyse Longines FEI Jumping Nations Cup-finalen 2020 er taget i fællesskab af FEI, det spanske rideforbund og bestyrelsen for Real Club de Polo de Barcelona, som har været vært for finalen i mange år. 

Finalen skulle efter planen have været holdt den 2.-4. oktober. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har set på ethvert scenarie, inklusive potentielt at afvikle finalen bag lukkede døre. Men med situationen i Catalonien og de igangværende internationale rejsebegrænsninger betyder, at vi desværre er blevet tvunget til denne beslutning, forklarer FEI-præsident Ingmar de Vos. 

– Da vi annoncerede ændringerne i reglen for finalen tilbage i april var vi forsigtigt optimistiske, men desværre har det vist sig at være umuligt. Selvfølgelig er det en trist nyhed for alle involverede, ikke mindst de atleter, der håbede at konkurrere i finalen. Selvom vi alle er meget skuffede nu, ser vi meget frem til at vende tilbage til Barcelona til finalen i 2021.

Den europæiske rytterforbund (EEF) meddelte i april, at på grund af den globale pandemi, blev lanceringen af ??Longines EEF-serien udsat til 2021. Som et resultat vil der ikke være nogen forfremmelse og nedrykning i år, hvilket betyder, at division 1 vil starte med de samme 10 hold i sæsonen 2021 - Belgien, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Irland, Italien, Holland, Norge, Schweiz og Sverige.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen