Hvem vinder Nations Cup-finalen?

29-09-2022 11:57

Annika Knudsen Lorentsen

I dag starter årets Nations Cup-finale i Barcelona. 14 hold skal i dag dyste om de otte pladser til søndagens afgørende finale, hvor årets Nations Cup-finale vinder findes

Copyright Ridehesten.com
Jerome Guery med Quel Homme de Hus. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den ene topekvipage efter den anden stiller på i dagens første runde af årets Nations Cup-finale, hvor 14 hold dyster om de otte pladser der er til søndagens prestigefyldte finale. 

Det er det brasilianske hold der har trukket start nr. 1 i aften, og for dette hold rider blandt andet Marlon Modolo Zanotelli og Pedro Veniss. 

Herefter følger Canada, Irland, Spanien, Norge, Frankrig, Mexico, Schweiz, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland, Sverige og Argentina. 

Copyright Ridehesten.com
Marlon Modolo Zanotelli med Like A Diamond van het Schaeck. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I blandt de deltagende ryttere er årets sølv- og bronzevindere fra VM, belgiske Jerome Guery og hollandske Maikel van der Vleuten, som begge kommer til start med deres VM-heste. Foruden disse to kan nævnes ryttere som Julien Epaillard og Kevin Staut fra Frankrig, Martin Fuchs fra Schweiz, Andre Thieme og Christian Kukuk fra Tyskland og Olivier Philippaerts fra Belgien. 

Konkurrencen starter kl. 14.00 og kan følges på ClipMyHorse. 

Se den fulde startliste her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen