Christina Nielsen placeret i 155 cm Grand Prix (video)

14-02-2022 09:35

Annika Knudsen Lorentsen

Mange danske ryttere er i Spanien for at ride ved Sunshine Tour, og i løbet af de sidste dage, har de opnået rigtig mange flotte placeringer og leveret den ene fejlfrie runde efter den anden. I går lykkedes det Christina Nielsen at opnå en placering i ugens højeste klasse, den 155 cm høje Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Christina er ansat hos Yuri Mansur, og rider i den karakteristiske gule jakke, som repræsenterer Yuri Mansurs stald. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere uger under varmere himmelstrøg, er hvad mange danske springryttere har valgt her i februar måned, hvor en stor del af de danske springryttere er til start ved Sushine Tour i Vejer de la Frontera. 

I går sluttede første uge af flere ugers stævne, hvor der blandt andet skulle rides 155 cm Grand Prix med omspringning. Her var flere danske ekvipager til start, og det lykkedes Christina Nielsen at gennemføre den krævende bane med blot ét enkelt nedslag. Det var nok til at sikre hende en placering som nr. 12 i klassen, der blev vundet af hollandske Sanne Thijssen. Christina red på den 13-årige Bali e. Cancara/ Landucci og I kan se parret runde i videoen nederst. 

– Det er rigtig fedt herned. Der er mange danskere til start, og der er virkelig god stemning. Stævnet har været meget succesfuldt for os indtil videre, så vi er rigtig glade, fortæller Christina. 

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen med Hait Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det var ikke kun Christina der opnåede placering i går, for flere andre danskere red sig også ind i toppen af de andre klasser. I den 145 cm høje Small Tour Grand Prix blev Benedikte Rie Truelsen nr. 4 med Hait Ask e. Favorit Ask/ Kannan (opdr. Stutteri Ask), Cecilie Tofte nr. 8 med Chester e. Corlensky og Adam Sparlund Olesen nr. 12 med Engerupgaards Cashett e. Click and Cash/ Coronado (opdr. Lotte Holm). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I den 1-stjernede Grand Prix på 135 cm blev Caroline Schaarup-Kjær placeret i sadlen på Cazia e. Chandler/ A'khan Z (opdr. Jens Jakobsen). 

I en anden 145 cm-klasse blev Clara Hallundbæk placeret som nr. 11 med Noortje van het Houterhof e. Emerald van't Ruytershof/ Orlando, mens Rikke Haastrup og Cavalino e. Tannenhof's Conteur/ Calato blev nr. 3 i en 135 cm-klasse. 

Både Julie Højer Thomsen og Anne Kirstine Truelsen blev ligeledes placeret ved stævnet i går. 

Se alle resultater fra stævnet. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen