De unge i Hagen kæmper videre

09-06-2016 16:01

I går og i dag samt resten af weekenden kæmper de unge danske ryttere videre i Hagen, hvor både springryttere og dressurryttere får vist det danske flag

Copyright Ridehesten.com
Maria Nørregaard Langhoff med Nikolina

I går var der en del springning på programmet ved det internationale stævne Future Champions i de flotte tyske omgivelser i Hagen. Her samles alle de danske unge talenter i disse dage for at gøre en god indsats for Danmark. I går blev det til enkelte danske placeringer. I dressuren var der CDIY Team Test og her blev Michala Mejlgaard Jensen med Uno IV e. Olivi/Nooitgedacht placeret som nummer 8 i klassen med 68,38 %. I dag har der netop her i formiddag været afholdt CDIJ Team Test hvor Caroline T. Elsner med Alskenz Firfod e. Zardin Firfod/Zalmiak Firfod, der i dagens klasse blev placeret som nummer 8 med en procentscore på 68,65.

I dagens individuelle CDIY blev det desuden til en 6. plads for Rose Marie Henriksen med Donna Silver e. Blue Hors Don Schufro/Willemoes der scorede 69,17 %. For Childrenrytteren Camilla Sørensen Olsen blev det også en god tur i dag, sammen med Don Sherif e. Blue Hors Don Romantic/May Sherif blev ekvipagen nummer tre i dagens klasse med 70,94%.

I dagens første springklasse var der endnu engang en dansker med helt fremme i spidsen, her blev Maria Nørregaard Langhoff placeret på en andenplads med Nikolina e. Nicklas/Everest der klarede turen på 125 cm i CSIOP-springningen på 56,33 sek. 

Se alle resultater her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen