Spektakulær finaledag

12-12-2015 07:12

Sidste år var det et brag af en fest da Danish Christmas Show på Vilhelmsborg fejrede 10-års jubilæum. Men i år bliver ikke mindre festlig. Christmas Show bliver kun mere populært og igen i år kan publikum, ryttere og sponsorer se frem til en fantastisk dag  

Copyright Ridehesten.com

Danish Derby Horse Shows byder velkommen til Danish Christmas Show på Vilhelmsborg - et af de største stævner i Skandinavien og det er i år 11. år i træk, at det store stævne afholdes. Christmas Show har i dag sin store finaledag og der vil derfor være masser af god stemning, flotte sponsorpræmier, spænding til det sidste og ikke mindst et stort felt af masser af dygtige springryttere fra Danmark og udlandet. PÅ Vilhelmsborg bliver det i dag jul før tid, når dørene åbnes for den første klasse der starter her kl. 08.00.

Copyright Ridehesten.com

Lørdagens program

Kinnerup Heste-Artikler er den helt store sponsor i år, og er med til at skabe rammerne for et vellykket og fantastisk stævne for alle tilstede. Klassen der starter som den første her kl. 08.00 er fx sponseret af Kinnerup Heste-Artikler og er en bronzefinale i 125 cm. ’Speed and Music’ med hele 107 startende ryttere. Herefter afholdes sølvfinalen i 135 cm., som er sponseret af Dansk Hesteforsikring. TG Horseboxes har sponseret Mini Grand Prix finalen i 140 cm., klassen starter kl. 14.55.

Kl. 17.00 begynder udklædningsklassen, som er en såkaldt Knock Out-klasse med 16 startende ekvipager, en rigtig underholdningsklasse sponseret af Stutteri Alfarvad. Efter udklædningsklassen starter Equsana Sixbar med 9 startende ekvipager – i klassen er der dog ingen danskere til start, men rig mulighed for at se hvad nordmændene og tyskerne, har at byde på.

Inden lørdagens sidste klasse vil der være mulighed for at deltage i den store Julebuffét kl. 17-20.00. Kinnerup Heste-Artikler har desuden sponseret finaledagens sidste klasse, som er en Grand Prix i 150 cm, der med garanti vil skabe masser af spænding med sine 14 startende ekvipager, der vil komme til at kæmpe om hovedpræmien: En hestetrailer fra Iforwilliams til en værdi af 75.000 kr. Når sidste klasser er afsluttet, er der inviteret til stort afterparty for at fejre årets Danish Christmas Show. Se startlisterne her.

Copyright Ridehesten.com

Praktisk information

For at få adgang til den store finaledag skal man betale en indgangsbillet i døren uden fast siddeplads på 130 kr., børn under 12 år koster 75 kr., og børn under fem år kommer gratis ind. Du kan læse endnu mere om Danish Christmas Show samt billetpriser her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen