De danske ponyryttere gør det godt

10-08-2018 11:08

Ved EM for ponyer i Bishop Burton er Danmark repræsenteret med hold i dressur, military og springning, og de danske rytterer klarer sig godt

Copyright Ridehesten.com
Landstræner i springning Lars Trier Kjøller igang med morgentræningen af de danske ryttere før dagens holdspringning. Danmark har 8 fejl med til dagens to runder, og der er to hold med nul fejl, men optimismen er intakt i den danske lejr.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske dressurryttere Frederikke Gram Jacobsen, Maja Emilie Leth, Sophia Winther Andersen og Alexander Yde Helgstrandred kunne i går sikre sig holdsølv ved EM i Bishop Burton. I dag rider to af rytterne første del af den individuelle klasse, og de to andre rider i morgen. I dag har Frederikke Gram Jacobsen og Gee Gee redet til imponerende 73,189%, og Maja Emilie Leth og Goldfever Hella Bella har opnået flotte 72,541%. Gårsdagens individelle vinder, tyske Moritz Treffinger, har i dag redet til over 77%. Danmarks stærkeste kort i kampen om individuelle medaljer, Alexander Yde Helgstrand, blev nr. 2 i går og rider den individuelle klasse i morgen.

Løbende resultat af den individuelle klasse

To af de danske militaryryttere red dressuren i går, hvor Luna Richter med Sissi DK Tento fik 38,00 strafpoint og Anna-Sofie Lyndgaard Zeltner med Skrædderdals Annabell opnåede 40,60 strafpoint. I dag skal Line Bøgh Sørensen/Capone Burton og Astrid Vibe Skovgaard/Sareiko Fox starte. Klassen starter i dag kl. 13:30.

Foreløbig stilling i military efter dressuren.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alle fem danske springryttere var i ilden igår, hvor Maria Nørregaard Langhoff var fejlfri med Nikolina, og Anna Sofie Tørnøs og Strattontown Nearly Gone samt Isabel Vang Hvitved med Doon Laddie fik et enkelt nedslag. I dag rider springrytterne anden del af holdkonkurrencen fra kl. 15:00.

Foreløbig stilling i springing efter første runde.

Programoversigt med alle startlister og resultater.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen