Danske ekvipager i finalerne i Falsterbo (video)

12-07-2022 16:52

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har flere danske ungheste kvalificeret sig til finalen ved Falsterbo Horse Shows, mens to danske ungryttere blev placeret i Torstensons Ungdoms Grand Prix-kvalifikation og dermed er klar til morgendagens Grand Prix-finale

Copyright Ridehesten.com
Emilie Mosegaard Christiansen og Mie Stuhr-Petersen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske springryttere har i dag haft succes ved Falsterbo Horse Show, hvor der blandt andet har været semifinaler for 5- og 6-års hestene på programmet. 

I semifinalen for 5-års heste lykkedes det tre danske ekvipager at ride sig til en finaleplads. Det lykkedes for Karen Møller Rohde med Fifi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask), Søren Møller Rohde med Casper Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Kannan (opdr. Stutteri Ask) og Caroline Knudsen med Diva R e. Bøgegårdens Dicapo/ Cassini II (opdr. Johanna Rhy og Peter Olsen). 

Se video af Fifi Ask nedenfor.

Hos 6-års hestene lykkedes det også én enkelt dansk rytter at kvalificere sig til finalen. Her var det Linnea Ericsson-Carey i sadlen på den svenskavlede Hipster SV e. Corporal VDL/ Cornetto, som red fejlfrit i begge semifinale-runder og dermed placerede sig godt nok til en finaleplads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Finalen for 5-års afholdes lørdag, mens 6-års hestene skal ride deres finale søndag.

To danskere i top af ungdoms Grand Prix-kvalifikation
Landstræner-teamet har udtaget to danske ungryttere til at deltage i Torstensons Ungdoms Grand Prix ved Falsterbo Horse Show, og i dag har de redet den 140 cm høje kvalifikation. 

Her lykkedes det Mie Stuhr-Petersen at sikre sig andenpladsen i sadlen på Vincel e. Valentino 240/ Fabriano efter et fejlfrit og hurtigt ridt. Det samme leverede Emilie Mosegaard Christiansen med Syvhøjegårds Enzo e. Chandler/ Carano (opdr. Niels Osterland), og hun placerede sig i dag som nr. 5. 

I morgen skal begge ekvipager deltage i Grand Prix-klassen. 

Start- og resultatlister fra Falsterbo.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen