Christian Schou: – Vi skal danne rammen om internationale stævner (video)

01-05-2022 09:25

Annika Knudsen Lorentsen

I år er sidste gang, at Absolute Horses er værter for DM i denne omgang. 12 år med mesterskaber på Tågerup er nået til vejs ende, men det betyder ikke, at brødrene Schou er færdige med at arrangere stævner på deres flotte faciliteter, som er særdeles velegnede til afholdelse af ridestævner

Copyright Ridehesten.com
Christian Schou har selv været til start ved stævnet i denne uge. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været 12. spændende mesterskabsstævner, som Absolute Horses de sidste 12 år har været værter for på deres fantastiske faciliteter på Tågerup.

Mange forskellige ekvipager har gennem årene redet om medaljer i mesterskaberne, i de forskellige aldersgrupper, og sideløbende har der været afholdt en række andre klasser. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu er tiden kommet til, at DM-stævnet skal flytte til en ny lokalitet, og derfor takker brødrene, Andreas og Christian Schou for den rejse det har været at holde så mange mesterskabsstævner, hvor ryttere, sponsorer, heste, hjælpere og andre medvirkende har samlet sig ved deres stævner. 

– Det har været en fantastisk rejse og en lærerig proces. Vi kan rigtig godt lide at holde stævner, så det vil vi helt sikkert fortsætte med, fortæller Christian Schou, som i videoen nedenfor kommer nærmere ind på, hvad ambitionerne er i forhold til afholdelse af internationale stævner på Tågerup i fremtiden. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner