Belgisk World Cup-sejr

02-03-2014 17:58

Göteborg Horse Show har budt på danske topresultater på springbanen til Torben Frandsen og Christian Schou, samt en belgisk sejr i den sidste World Cup-kvalifikation inden finalen i Lyon

Den første danske placering tikkede allerede ind fredag, da Torben Frandsen på Solos Concept e. Capitol opnåede en syvendeplads i den femstjernede kvalifikation (150 cm) til søndagens World Cup-klasse med en fejlfri runde i tiden 65,64 sek.  

Lørdag aftens CSI5*-W klasse (155 cm) bød på hele to danske topplaceringer i det stjernespækkede selskab. Nemlig endnu en syvendeplads til Torben Frandsen, denne gang på Antares e. Andiamo/Coronado (opdr. Gunnar Bach) med en fejl i tiden 73,40 sek. Lige efter, på ottendepladsen, kom Christian Schou på Untouchable e. Hors La Loi II med en enkelt fejl i tiden 73,94 sek.

I søndagens første klasse (145 cm) snuppede Torben Frandsen endnu en placering, en ottendeplads på Antares med en fejl i tiden 72,17 sek.

Søndagen sluttede af med 10. og sidste runde af Longines FEI World Cup (160 cm), som blev vundet af belgiske Nicola Phillipaerts på Donatella-N efter en fejlfri omspringning i tiden 39,30 sek. At der var spænding til det sidste kunne nemt ses ud fra, at der var under ét sekund mellem de tre bedst placerede ekvipager. Bare 0,02 sek. efter førstepladsen kom tyske Marcus Ehning på Plot Blue med nul fejl i omspringningen i tiden 39,32 sek., mens tredjepladsen gik til hollandske Maikel van der Vleuten på VDL Groep Sapphire B med en fejlfri omspringning i tiden 39,52 sek.

Stillingen efter 10. og sidste afdeling af Longines FEI World Cup i springning sæson 2013/2014 er sådan, at tyske Marcus Ehning ligger i spidsen foran engelske Scott Brash på andenpladsen og schweiziske Pius Schwizer på tredjepladsen inden finalen, der rides i franske Lyon i midten af april.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen