Danmark kvalificeret til PL

04-03-2016 15:00

Når De Paralympiske Lege (PL) løber af stablen i Rio den 7. – 18. september bliver Danmark repræsenteret af et paradressur-landshold bestående af fire ekvipager samt en individuel ekvipage. Det har det internationale rideforbund FEI bekræftet 

Copyright Ridehesten.com
David Amager og landsholdstruppen 2016. Foto: privat.

De danske paradressurryttere har en lang tradition for at blande sig i verdenstoppen ved de internationale mesterskaber og PL. Det er op til landstræner David Amager at sætte det hold og udvælge den individuelle ekvipage, der skal repræsentere Danmark i Rio.  De danske ryttere skal nu vise landstræneren, at det netop er dem, der skal med til Brasilien.

- Jeg er meget glad for, at vi får fem danske paradressurryttere med til Rio. Hele holdet har trænet hårdt og er i topform, og efter min mening har vi et af de bedste bruttohold i verden inden for paradressur. Derfor mener jeg også, at de fem pladser er velfortjent, og mit mål er, at vi kommer hjem fra Rio med 2-3 medaljer, siger landstræner David Amager fra Doha, hvor han denne weekend har tre af rytterne til start.

PL i Rio.

Kilde: Dansk Ride Forbund.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen