Daniel snuppede igen sejren i Bundgaard

14-06-2015 12:38

Britt Carlsen

Der var tæt kamp om sejren i Bundgaard Byg Cups anden afdeling, men i lighed med sidste år gik sejren til Daniel Bachmann Andersen

Forud for dagens kür i Bundgaard Byg Cup havde Daniel Bachmann Andersen lagt sig i spidsen for konkurrencen med Blue Hors Bentley med Carina Nevermann Torup/Sirikit og Charlotte Heering/Bufranco på de følgende pladser. Carina Cassøe Krüths Heiline's Hot Mix, der har været særdeles stærke i denne sæson i lille tur fik lidt problemer i dagens klasse, hvor Hot Mix levede op til sit navn og så noget farligt ved indgangen. Det kostede flere fejl og dermed var afstanden til Daniel på godt tre procentpoints og det står ikke til at hente. 

15 ryttere mødtes i dag i kürfinalen i den populære cup, og det var ikke alene klassens førende ryttere, som leverede flotte ridt, der var generelt en høj kvalitet igennem hele klassen. Carina Cassøe Krüth og Heiline's Hot Mix e. Blue Hors Hotline leverede et ridt, der af den ene dommer blev vurdere til knap 77% og de sluttede med 76,792% og det rakte til en sejr i kürklassen foran Daniel Bachmann Andersen og Carina Nevermann Torup.

I det samlede resultat kunne ingen af rytterne dog true Daniel Bachmann Andersen, som snuppede sejren på Blue Hors Bentley og dermed gentog han sejren fra sidste år, hvor han sejrede på Vladimir. - Jeg er rigtig godt tilfreds med den samlede sejr, Bentley var lidt træt i dag, det er også første gang jeg rider ham over tre dage til stævne. Jeg er også meget stolt over, hvordan han udvikler sig, det her bliver rigtig spændende, sagde Daniel om den imponerende, tidligere avlshingst og nu vallak Blue Hors Bentley. - Det her kan blive helt vildt med ham, vurderede Daniel, der var imponeret af den høje kvalitet i klassen. - Bundgaard Byg Cup er meget præstigefyldt fordi der også er noget at ride om. Det betyder også, at der altid er gode ryttere til start, og så er det jo fantastisk at få mulighed for at ride kür. 
Nu er Daniel kvalificeret til at ride finalen, og det ser han frem til, for den skal holdes hjemme på Blue Hors ved Dressurfestivallen i november. 

Se det samlede resultat af klassen her

 

Info

Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 20 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Bundgaard Byg Cup er en hæderkronet turnering igennem mere end 10 år, og firmaet har bygget utallige ridehaller og stalde til dansk ridesport. Bundgaard Byg giver ridesporten en spændende og interessant turnering, samt en kyndig partner, når der skal bygges til heste og ryttere.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen