Daniel sejrede sikkert i Grand Prix

13-07-2019 14:53

Britt Carlsen

Daniel Bachmann Andersen sejrede sikkert i Grand Prix-klassen, som åbnede dressurens Nations Cup i Falsterbo i dag. Med Blue Hors Zack fik han 77,5%, mens holdet ligger sidst

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack gjorde hvad de kunne for at holde danskerne inde i kampen i Nations Cup, med fine piaffer og flot passage og bombesikre serier, men holdet ligger på fjerdepladsen, mens Sverige, Tyskland og Holland er foran. 

Patrik Kittel og Well Done de la Roche Cmf kom ind på anden pladsen med 75,196% og så var der mange ryttere placeret omkring 70 til 72 procent. Næstbedste danske ridt stod Carina Cassøe Krüth for med May-Day Graftebjerg e. Dream of Heidelberg (opdr. Arne Bjerg-Nielsen) Hun fik vist fine piaffer, på trods af at hoppen gødede i den første. Der indsneg sig en lille fejl i starten på etterne, og det blev så opvejet af fine pirouetter. Med 69,478% gik hun ind på 12. pladsen. Helene Melsen/Aston Martin fulgte efter på 14. pladsen med 68,935% mens Nanna Skodborg Merrald fik et par dyre fejl i begge serier med Wasabi og sluttede med 67,987% på 15. pladsen. I morgen skal rytterne ride hhv. Special eller Kür. 

Se resultatet HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen