Daniel og Zack er finaleklar (video)

28-03-2019 13:26

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack rejser til World Cup-finalen i Göteborg på næste onsdag. Vi har talt med Daniel om forberedelserne før afgang og om hans chancer for en topplacering

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack ved World Cup-kvalifikationen i Herning i efteråret.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 15-årige avlshingst Blue Hors Zack e. Rousseau/ Jazz deltog sidste år i sin første World Cup-finale i Paris, og nu er han og Blue Hors’ toprytter Daniel Bachmann Andersen igen klar til en World Cup-finale – den som finder sted i svenske Göteborg i næste uge.

Ekvipagen sejrede i den sidste World Cup- kvalifikation, fandt sted i hollandske 's-Hertogenbosch i forrige weekend, hvor Daniel havde et eminent stævne med Zack og en anden Blue Hors-hingst, Don Olymbrio. Daniel forventer, at han og Zack kan opretholde deres niveau fra 's-Hertogenbosch og satser på nogle gode ture i Göteborg, hvor hovedfokus er at ride fejlfrit i Grand Prixen, og så fyre den af i Küren.

Daniel har i sit træningssystem fundet frem til en ideel opvarmning, der er både meget rolig og helt ukompliceret, og det bemærkede flere af FEI's teknisk delegerede, der uopfordret udtalte efter  World Cup- kvalifikation, at den danske rytter havde "vundet" suverænt på opvarmningsbanen for mest sympatisk ridning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors Zack, der efter en skade for flere år siden har mistet det højre øje, behøver ikke terpe øvelser, for han kan det hele, så Daniel og hans team på Blue Hors arbejder nu udelukkende på at holde hingsten tilfreds, frisk, glad og klar på opgaven og ikke mindst i rigtig god kondition.

– Jeg rider ham for tiden to gange om dagen; træning formiddag og skridt om eftermiddagen, der udelukkende handler om at skærpe smidigheden, fortæller Daniel.

Høre mere om forberedelserne til Göteborg, og hvad Daniel udtaler om chancen for at lande en top 3-placering i nedenstående video.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen