Dufour og Cassidy klar til World Cup

21-02-2020 11:37

Camilla Tiefensee Schrøder

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy får lov at slutte som kronen på værket i World Cup Grand Prixen ved Göteborg Horseshow i eftermiddag. Se livestreaming her

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danske dressurstjerne Cathrine Dufour har taget turen til Göteborg for at deltage i FEI Dressage World Cup med Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall (opdr. Atterupgaard). Grand Prixen afvikles i dag fra klokken 13.30, og det danske makkerpar er sidste ekvipage på banen kl. 16.05.

Sidste gang Cathrine Dufour gæstede Göteborg var for præcis to år siden, hvor hun vandt med Cassidy og tilmed slog Isabell Werth. Ved dette World Cup-stævne er den tyske verdensetter dog ikke til start. I stedet skal Dufour og Cassidy konkurrere mod bl.a. britiske Charlotte Fry på Dark Legend og tyske Benjamin Werndl på Daily Mirror.

Se startlisten (World Cup Grand Prix) 

Grand Prixen kan livestreames på FEI's Youtubekanal (se nedenfor)

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danskere til start i U25
Der er masser af spændende dressur på programmet i Göteborg i dag. Ud over World Cup Grand Prixen afvikles også kür i Lövsta Future Challenge International Dressage for U25, hvor Victoria Vallentin og Josefine Hoffmann er til start.
De to danskere snuppede henholdsvis første- og andenpladsen i den indledende U25 Grand Prix i onsdags.

Se startlisten (U25 Freestyle)

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen