Daniel Bachmann med personlig rekord i Salzburg

09-12-2017 11:15

Daniel Bachmann Andersen og den imponerende avlshingst Blue Hors Zack løb af med en tredjeplads i GP under World Cup-stævnet i Salzburg – og det blev tilmed til personlig rekord

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack, der her ses ved World Cup i Herning
Nyheden fortsætter efter annoncen

Under spotlightet dansede Daniel Bachmann og den danskejede avlsmatador Blue Hors Zack e.Rousseau/ Jazz på banen som sidste ekvipage i FEI World Cup Grand Prix lørdag formiddag.

Makkerparret leverede et flot ridt, hvor især sidebevægelserne bare spillede. Adskillige 8-taler pryder hans kritisk, og Daniel selv scorede 8 og 8,5 fra dommerne for sin opstilling og indvirkning. Af dommerne blev den danske duo belønnet med 75,020 %, der samtidig er ekvipagen personlige rekord -  en klar forbedring siden World Cup i Herning for mindre to måneder siden, hvor ekvipagen også leverede højeste score til dato, nemlig 73,980 % i Grand Prix.

 Sportschef Ulrik Sørensen er også ganske tilfreds med Zack og Daniels ridt, selvom der desværre indsneg sig en lille fejl i etter-changementerne

-  Jeg bevarer roen og får redet videre som om ingenting er sket og fokuserer i stedet på næsten øvelse som er pirouetterne, som fungerer rigtig godt i dag. Især noterer jeg mig at piaf- passage er blevet styrket, og at Zack generelt har fået mere kraft og styrke. De fokuspunkter vi har haft i det daglige arbejde kan vi nu høste frugterne af, og jeg føler at vores 3-årige partnerskab går op i en højere enhed, baseret på gensidig tillid, fortæller Daniel.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dorothee Schneider, der sidste år stjal showet i Salzburg med sin OL-hest, Showtime, kan også i år stile sig øverst på sejrskamlen efter lørdagens Grand Prix. Sammen med Sammy Davis Jr. leverede ekvipagen en meget overbevisende sejr, med intet mindre end 78,120%, der samtidig var ekvipagen bedste score til dato. Andenpladsen blev indtaget af Jessica von Bredow-Werndl på Unee BB med 76,680%.

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az, der også kæmper om de værdifulde point, der skal i hus, for at kunne nå den endelige finale i Paris i 2018, blev af dommerne honorerede med 72,320 %, og en femtepladsen.

Se alle resultaterne HER

Søndag rides FEI World Cup Kür fra kl. 10.45

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen