Dagens dressurføl på weekendens auktion (VIDEO)

15-10-2020 20:09
Avl

I kollektionen af 17 nøje udvalgte dressur- og springføl til Dansk Varmblods følauktion på lørdag under World Cup-stævnet på Vilhelmsborg kigger vi her nærmere på to skønne dressurføl

Copyright Ridehesten.com
Shirley. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

11 dressurføl og seks springføl udgør kvalitetskollektionen til DWB World Cup Foal Auction på Vilhelmsborg, som er den sidste Dansk Varmblods følauktion i år – så grib chancen nu for at erhverve dig et kvalitetsføl. Auktionen afvikles lørdag den 17. oktober 2020 i tidsrummet kl. 15.30-17.00 i det kendte format med hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man kan byde på nettet eller på telefonen og følge onlinestreaming via ClipMyHorse.

På auktionsdagen på Vilhelmsborg vil der være fremvisning af følkollektionen kl. 11.30, og buddene er så småt fra i går onsdag den 14. oktober begyndt at tikke ind på føllene.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Shirley e. Revolution/ Blue Hors Hertug/ Leonardo II er et fantastisk hoppeføl efter dressurstjernen Revolution, der brillerer som både dansk og international championatsvinder. Hoppestammen på dette føl er særdeles interessant, da den rummer et hav af præstationsheste i alle led og mange generationer. Shirley er helsøster til hingsten Hesselhøj Rock a Billy, der Dansk Varmblods hingstekåring 2020 blev godkendt til afprøvning. Deres mormor, It's Me EBRDH er mor til en A-hest og en B-hest i dressur, og hoppestammen tæller så kendte heste som danmarksmesteren i dressur med Lone Bang Larsen, Fitou L, elite- og guldmedaljehingsten Hesselhøjs Donkey Boy, OL-hesten i dressur Lucky Start samt et utal af succesfulde sportsheste.

Hingsteføllet Janiro Planett e. Janeiro Platinum/ Blue Hors Romanov/ Leandro er sin fars udtrykte billede. Han fremstår som et ualmindeligt komplet hingsteføl, hvor skønhed og funktionalitet mødes i flot forening af moderne type, forbilledligt eksteriør, høj gangartskvalitet og en meget aktuel afstamning. Moderen er en bronzemedaljehoppe efter Grand Prix-hingsten Blue Hors Romanov.

Copyright Ridehesten.com
Janiro Planett. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen