Clinic med Cathrine Dufour og Tina Lund

31-07-2017 16:02

I går åbnede fantastiske Slangerupgaard dørene op med indvielse af deres nye wellness afdeling samtidig med at Cathrine Dufour og Tina Lund afholdt et brag af en clinic. Gik du klip af det? Så se billederne her!

Copyright Ridehesten.com

Over 450 billetter blev revet væk i løbet af kort tid, da Cathrine Dufour og Tina Lund offentliggjorde deres clinic på smukke Slangerupgaard i Ringsted. I går blev det så showtime, hvor Cathrine medbragte hende OL-partner Atterupgaards Cassidy, mens Tina viste lidt daglig ridning og springning på en springhest. 

Det blev et brag af en clinic hvor publikum fik en stor oplevelse ved både komme tæt på de to topprofessionelle ryttere, men ikke mindst se det flottede ombyggede Slangerupgaard som netop har fået et wellnesscenter. tilknyttet De smukke stalde, det fantastiske ridehus og med dertilhørende cafeteria med godt udsyn til ridehallen tog publikum med storm. 

Udover det havde Dufour og Lund også sørgeret for at publikum kunne vinde nogle helt fantastiske gaver, mens de efterfølgende kunne få et autograf af begge ryttere. Var du ikke tilstede, men alligevel nysgerrig? Så tag et kig i galleriet fra i går herunder. 

Se en afslutningsvideo herunder.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen