Christine Thirup er Danmarksmester for U21 (video)

03-08-2019 18:00

Annika Knudsen Lorentsen

Det var en rørt Christine Thirup Christensen, som red sejren hjem i dette års Agria DRF Mesterskab for ungryttere. Hun var eneste rytter som formåede at ride tre fejlfrie runder

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre: Phillippa Wildfang Linde, Christine Thirup Christensen og Benedikte Rie Truelsen.

Endnu en spændende finale er afgjort hos Absolute Horses. Her har ungrytterne netop redet deres finale i Agria DRF Mesterskabet og det blev en spændende afgørelse. Inden dagens klasse lå rytterne tæt og hele otte ryttere kom til finalen med nul fejl. 

I dag var sværhedsgraden skruet op, og samtidig med et naturligt finalepres, gjorde det, at flere af rytterne fik fejl rundt på de to baner, som begge havde højden 145 cm.

Den rette vinder

Sejren gik velfortjent til den dygtige Christine Thirup Christensen på Vedric e. Hurlevent De Breka/Pamphile, som leverede to formidable nulrunder i dagens finale. Ingen andre gjorde hende kunsten efter, og red tre fejlfrie runder, og dermed kunne hun ånde lettet op, mens to af hendes konkurrenter skulle i omspringning om sølv og bronze. 

– Det er helt surrealistisk at have vundet, fortalte Christine umiddelbart efter hendes ridt. Hør Christine fortælle mere om den flotte sejr i videoen nedenfor.

Til omspringningen var det Phillippa Wildfang Linde på Jaguar e. Chopin Van Het Moleneind/Cicero Z og Benedikte Rie Truelsen på Cassina Z e. Cassini I/Voltaire der havde fået adgang. Phillippa fik et nedslag i dagens første runde, mens Benedikte red fejlfrit i begge runder i dag, men havde fire fejl med fra torsdagens klasse. 

Første rytter i omspringningen var Benedikte Rie Truelsen, og hun gav den virkelig alt hvad hun kunne. Det lykkedes hende at ride fejlfrit og hurtigt i tiden 34.49 sekunder. 

Presset var derfor stort på Phillippa Wildfang Linde, som startede sikkert ud i omspringningen. Men til sidste på omspringningsbanen gav hun den virkelig gas og satsede alt. Det lykkedes for Phillippa at holde nullet og hun endte med en tid på 33.29 sekunder, og var dermed godt et sekund hurtigere end Benedikte. 

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen og Cassina Z leverede i dag to fejlfrie runder.

Sølvmedaljen gik derfor til Phillippa, mens bronzemedaljen gik til Benedikte Rie Truelsen.

På fjerdepladsen blev det Anne-Kristine Rie Truelsen på Cosma Shiva S e. Cornet's Stern/Libero H, mens femtepladsen blev vundet af Kamilla Ladefoged Rasmussen på Veracini DH Z e. Va-Vite/Clinton. 

Se hele resultatlisten her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen