Snart går starten på DM-stævnet

26-05-2015 09:17

Imorgen onsdag formiddag kl. 11 går starten på det store DM-stævne hos Absolute Horses på Tågerup i Sommersted ved Kolding

Copyright Ridehesten.com
Christian Schou og Cabanus viste fornyligt glimrende form i Odense. Ekvipagen stiller op i årets DM for seniorer.

Når starten på DM-stævnet går onsdag formiddag lægges der ud med en LA2** fulgt af MB1* og MA1*. Torsdag er der kvalifikation og finale for Jyske Bank DRF-mesterskabet for U21, som rider finale lørdag. mens der fredag er henholdsvis kvalifikation for Absolute Horses DRF-mesterskabet for U18 og First DM for senior, som begge rider finale søndag.

Jyske Bank U21 har kvalifikation i MA2* 140 cm og rider finale i to runder S1* på 145 cm. Absolute Horses U18 rider kvalifikation i MA1* 135 cm og finale i to runder MA2* 140 cm. Rytterne i First DM for Senior skal ud i fire runder – først kvalifikation med to runder S3* 150 cm og finale med første runde i S3* 150 cm og anden runde i S4* 150 cm. 

Årets første kvalifikation til DRF championatet for 4, 5 og 6 års heste afvikles også ved stævnet på Tågerup, hvilket foregår lørdag.

Værterne ved dette års DM, Andreas og Christian Schou, stiller selv op i DM for seniorer, hvor Andreas sadler Chalisco, Christian har valgt at satse på Cabanus.

/Pressemeddelelse.

Info

Når der weekenden efter DM – den 4.-7. juni – er Nordisk/Baltisk mesterskab og internationalt CSI2* stævne hos Absolute Horses, kommer Christian Schou til at stå alene med værtsrollen. Andreas Schou skal i stedet ride i Sopot i Polen, hvor der bl.a. er en for det danske hold vigtig afdeling af Nations Cup. Han tager Allstar og Leonardo der Kleine med.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen