Hingste i sport hos Absolute Horses

11-05-2013 20:35

Signe Wiese

Absolute Horses benyttede i dag en pause i der travle program ved DM-stævnet til at fremvise en stribe af deres avlshingste - heraf flere hingste, der også gør sig særdeles godt bemærket i sporten

Absolute Horses råder over en imponerende kollektion af springbetonede hingste, og i dag fik publikum ved DM-stævnet lejlighed til at se et udvalg af hingstene, da de blev fremvist i pausen mellem de to afdelinger af ungrytternes DM-finale.

Absolute Horses fremviste bl.a. tophingsten Untouchable e. Hors La Loi / Heartbreaker, der udover at være en eftertragtet avlshingst bl.a. også har været placeret på den prestigefyldte Global Champions Tour. Hingsten blev fremvist af Andreas Schou.

Også Catoki e. Cambridge/Silvester blev vist frem ved dagens hingstefremvisning - dog kun for hånd, da hingsten er travlt optaget med at deltage i klasserne ved DM-stævnet med juniorrytter Emil Hallundbæk i sadlen. Så sent som her til aften blev ekvipagen placeret som nr. 7 i S1*. Sidste hingst i dagens fremvisning var 7-årige Toulouse e. Toulon/Padarco, der blev fremvist af berider Søren Knudsen.  

Absolute Horses - hingstekollektion

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen