Søren alene i front

03-06-2016 17:37

Britt Carlsen

Søren Møller Nielsen ligger alene i front i mesterskabsklassen efter to krævende runder her til eftermiddag hos Absolut Horses

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Nielsen og Velerne ligger nu på førstepladsen i det danske mesterskab.

Søren Møller Nielsens Velerne fightede sammen med sin rytter for at overvinde forhindringerne på den lange bane, som ryttere og heste har skullet springe to gange her til eftermiddag ved DM. Jublen var stor, da Søren og Velerne krydsede målstregen efter et fejlfrit ridt. Det satte konurrenterne under pres. 

En af Sørens nærmeste konkurrenter Martin Dinesen Neergaard var meget tæt på at gøre ham kunsten efter, men Royal Butterfly ramte den næstsidste forhindring. Martin ligger på anden pladsen i den samlede stilling inden søndagens to finalerunder, der begynder kl. 14.

Også Thomas Velin, der var fejlfri i første runde, fik nedslag på den sidste kombination, og han ligger lige nu på tredjepladsen. Søren Nørgaard Pedersen har Tailormade Carina med sig til Sommersted, og forud for mesterskabet udtalte han, at han ikke havde nogle forventninger om en topplacering, dertil er hoppen for urutineret. Med to runder med fire fejl ligger han nu på fjerdepladsen 

To ryttere deler femtepladsen, Jessica Vinther Jensen havde en enklet tidsfjel i føste runde på hingsten Hilton des Bruyeres, og i anden runde fik hun 8 fejl. Lars Bak Andersen var forud for mesterskabet tippet en god chance for at genvinde det danske mesterskab. Han havde Quel Filou til start, og den imponerende skimmel sprang stort, men også lidt langsomt, så Lars måtte satse med en snæver vending i første runde for at spare tid, og det kostede nedsalg. I anden runde blev det til endnu et nedsalg og en tidsfejl.

Christian Pedersen, Kasper H Hansen og Daniel Cassøe Jakobsen havde alle 8-årige heste til start i mesterskabet. Alle leverede en fornem præstation, især i første runde, hvor alle tre heste kom gennem banen med blot et enkelt nedslag. Fælles for de tre var dog, at den anden runde trak på kræfterne hos de urutinerede heste, og det gav flere fejl. 

Se resultatet af klassen her. 

Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard, som netop er startet på Absolut Horses, ligger på andenpladsen i mesterskabet.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner