Charlotte Dujardin får en miniature Valegro i julegave

17-12-2016 17:25

En mini udgave af Valegro i form af en gyngehest, det er Charlotte Dujardins julegave

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardin og hendes forlovede Dean
Nyheden fortsætter efter annoncen

Charlotte Dujardin fik en overraskende julegave fra hendes forlovede Dean Golding, onsdag ved Olympia Horseshow i London. Dean havde længe drillet Charlotte, og sagt - bare vent til du ser din julegave.

Det har været en julegave, der har været 1 år undervejs, men Charlotte havde ingen anelse om, hvilken gave hun havde i vente. Hun blev ledt til butikkens stand af hendes bedste ven Ian Cast under påskud af, de skulle shoppe lidt. Der ventede Dean sammen med Valegros avlere Maartje og Joop Hanse  samt Charlottes sponsorer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dean løftede coveret af og afslørede en mini udgave af Valegro i form af en talje-høj gyngehest. Han var udstyret med en lille håndlavede Equipe sadel med Team GB sadelunderlag, trense og Valegros varemærke; hvide bandager.

Den smukke gyngehest har et par af Valegros forgyldte sko på fronten, mens der på de nederste bjælker er indskrevet de datoer, hvor ekvipagen har redet rekord præstationer.

Charlotte Dujardin fortæller til H&H, at hun slet ikke kan forstå, hvad Dean har gjort for hende, det var noget hun altid har ønsket sig.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen