Caroline og Fanny DRF-mestre i military

15-09-2013 20:04

I dag blev sidste del af DRF-mesterskabet i military for ponyer kat. 2 og 3 afviklet og de nye DRF-mestre fundet

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto: Ridehesten.com

Denne weekend stod i militaryens tegn på Søborggård Hestecenter, hvor der bl.a. blev afviklet DRF-mesterskaber i military for pony kat. 2 og 3. Lørdag blev der afviklet dressur og ridebanespringning, mens i dag søndag stod på den spændende terrænspringning, der skulle afgøre mesterskabet.

Inden terrænspringningen blev mesterskabet for kat. 2 ponyerne ført af Jade Schlichting på Søborggårds Romance med 42,8 strafpoint, og mesterskabet for kat. 3 af Mathilde Louise Møller på Hyldeholts Butterfly med 32,2 strafpoint.

Intet var dog sikkert endnu, da terrænet ofte vender op og ned på stillingen, så dagens tur gennem terrænet var en spændende afslutning på mesterskabet, hvor bare ni ud af 12 kat. 2 ekvipager gennemførte terrænbanen og fire ud af fem kat. 3 ekvipager.

En af de ekvipager der ikke gennemførte terrænet var Jade Schlichting på Søborggårds Romance, der ellers lå i spidsen for mesterskabet for kat. 2, som i stedet blev vundet af Caroline Svennesen på Elina med 50,5 strafpoint. Sølvet gik til Marie Olloz på Twist med 55,8 strafpoint, mens Sofie Kruhl Jensen på Cassie fik bronze med 58,1 strafpoint.

Guldet for kat. 3 gik til Fanny Ferslew på Jynx med 48,6 strafpoint, mens Mathilde Louise Møller på Hyldeholts Butterfly fik sølv med 52,2 strafpoint og Frederikke Molberg Schau på Galliganol Anntoinette fik bronze med 74,2 strafoint.

Se flere resultater her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen