Caroline Krogh har lagt sig i front

01-09-2023 19:43

Trine Askjær-Jørgensen

Efter de første klasser i det uofficielle DM i dressur for beriderelever er blevet afviklet på Vilhelmsborg i dag, har Caroline Krogh Hansen lagt sig i front af mesterskabet. Det skal blive spændende at se, om hun holder den placering hele vejen hjem på søndag

Copyright Ridehesten.com
Caroline Krogh Hansen og Sigsgaards Carte Blanche. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Noget af det, der også finder sted ved det store stævne på Vilhelmsborg denne weekend, er det uofficielle DM i dressur for beriderelever. Mesterskabet er beriderelevernes årlige mulighed for at dyste indbyrdes om at være landets bedste.

Ekvipagerne konkurrerer over to dage i to forskellige klasser. I dag, fredag, har ekvipagerne været til start i henholdsvis LA2, MB1 og MA1, mens de søndag skal ride LA4, MB2 og MA2. Vinderen af mesterskabet er den ekvipage, der samlet opnår det bedste resultat fra begge dage lagt sammen.

I dagens LA2 løb Caroline Krogh Hansen med sejren sammen med Sigsgaards Carte Blanche e. Sezuan/ United (opdr. Per Sigsgaard), idet de opnåede 74,138%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sejren i dagens anden klasse i det uofficielle DM for beriderelever, MB1, gik til Heidi Birch Kristensen, som med Lillevangs Santos e. Sezuan/ Akinos (opdr. Jytte og Poul-Erik Simonsen) red til 72,095%.

Copyright Ridehesten.com
Heidi Birch Kristensen og Lillevangs Santos. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

I MA1'en, dagens højeste klasse i mesterskabet, blev vinderen Maja Raabjerg Sørensen, som med Skikkild's Affection e. Tailormade Attention/ Weltjunge (opdr. Peter Jensen) red til 70,070%.

Med sin flotte procent på over 74% er det således dagens vinder af LA2, Caroline Krogh Hansen, der foreløbigt har lagt sig i front af mesterskabet. Det skal blive spændende at se, om der bliver rykket rundt på placeringsrækkefølgen, når ekvipagerne har redet søndagens klasser.

Stævnet start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Maja Raabjerg Sørensen og Skikkild's Affection. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen