Lækker lørdag i Herning

17-10-2017 07:34

World Cup Herning byder på et sandt overflødighedshorn af hesteoplevelser. Springning og dressur i verdensklasse krydres med et hyggeligt messeområde og, ikke mindst en lørdag aften, der byder på et festligt show og en hyggelig aften, hvor alle er inviteret til afterparty i Boxen’s Rock Bar

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag byder på fantastisk ridning på topplan. Der bliver mulighed for at se morgendagens stjerner, når Bl.a. Anna Kasprzak og Daniel Bachmann Andersen starter deres fremtidshåb i Grand Prix fra morgenstunden.  De skal blandt andet kæmpe mod hollandske Adelinde Cornelissen, som de fleste nok kender fra hendes utallige sejre med Parzival. I Herning medbringer Adelinde sin upcoming grand prix stjerne Zephyr.

Nathalie Horse Care Arena
Lørdag står især i springningens tegn, når Nathalie Horse Care Arena slår dørene op for springning for både store og små, når lørdagens program inkluderer springklasser for pony, juniorer og seniorer. Dagens sluttes af med Grand Prix dressur for U25 ryttere.

Det er også i Nathalie Horse Care Arena du finder det lækre messeområde med mere end 50 udstillere. 

Meet’n’greet med sølvpigerne
Ved middagstid lørdag er det med at sætte sig til rette i Boxen, når den første kvalifikation af FEI’s World Cup i dressur sparkes i gang i Herning. Det bliver dressur i absolut verdensklasse, når vores danske sølvpiger, Agnete Kirk Thinggaard, Anna Zibrandtsen og Cathrine Dufour, skal op mod de udenlandske gæster, heriblandt dressurdronningen over dem alle, verdensranglistens nummer 1, Isabell Werth.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Agnete, Anna og Cathrine vil umiddelbart efter præmieoverrækkelsen i World Cup Grand Prix’en, tage fjerdemanden fra sommerens sølvhold, Anna Kasprzak, under armen, og sammen begive sig mod Dansk Ride Forbunds stand i messeområdet i Nathalie Horse Care Arena. Her vil det være muligt at lykønske holdet med de fantastiske resultater fra sommerens EM i dressur, når de signerer 100 års jubilæumsbøger.

Og så skal der rides hurtigt og springes højt
Når dressurhegnet er pakket væk, skal der bygges spring og så skal der rides stærkt, når speed-finalen afvikles. Og hvis man ikke synes forhindringer på 1,45 m er høje nok, kan man blot vente til Stutteri Ask Grand Prix springningen afvikles, for der bliver forhindringshøjden sat yderligere op. Og der skal nok blive redet til, når der rides om en præmiesum på hele 300.000 kr.

Show night og afterparty runder lørdagen af
Den fantastisk Show Night indledes med omspringningen i den store Grand Prix springning og følges op med adskillige festlige indslag, der byder på latter og topunderholdning. Aftenen sluttes af i Boxen’s Rock Bar der inviterer til stort afterparty for alle.

Læs mere HER

/DRF

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen