Carina og Casper Cassøe har købt drømmegården

11-10-2020 12:12

Marie Helene Rigård Rohleder

Landsholdsrytter Carina Cassøe Krüth og direktør for Dansk Varmblod Casper Cassøe har købt drømmejendommen i den smukkeste natur ved Mariager. Nu skal de igang med at renovere og bygge til, så det kan blive klart til alle hestene 

Copyright Ridehesten.com
Familiens Cassøes nye ejendom. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

De har været på boligjagt de sidste par år, og nu er købsaftalen underskrevet på den smukkeste ejendom i Hem tæt ved Mariager. 

Dressurrytter og berider Carina Cassøe Krüth har sammen med sin mand Casper Cassøe Krüth, direktør for Dansk Varmblod, fundet deres drømmebolig. 

– Vi er rigtig glade, og vi glæder os bare til at kunne flytte ind. Ejendommen er omgivet af den smukkeste natur med grønne enge, træer og en å. Vi overtager den 1. april i det nye år, fortæller Carina Cassøe Krüth til Ridehesten.com. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Først og fremmest skal stuehuset sættes i stand med nyt køkken og overetage, og derefter skal der bygges en ny stor ridehal, personalebolig, og der skal etableres bokse i staldbygningerne. Gården har tidligere været brugt til kvæg. 

– Nu går vi stille og roligt igang med at bygge, og så flytter vi først hestene, når tiden er rigtig. Det bliver en længere proces, men vi kan ikke vente med at komme igang, siger Carina Cassøe Krüth. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Læs et stort portræt af Carina og stjernehoppen Heiline's Danciere, som netop har vundet sølv til DM i dressur i det nye nummer af Ridehesten, som kan købes her. 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen