Carina i front på førstedagen

14-11-2015 17:19

Britt Carlsen

Under Blue Hors Dressur Festival afvikles finalen i den populære Bundgaard Byg Cup. Rytterne har i dag kæmpet om de 15 pladser, der giver adgang til morgendagens kür og det blev Carina Cassøe Krüdt som sikrede sejren

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline's Hot Mix sejrede i Bundgaard Byg.

I de flotte omgivelser på Blue Hors er der enkelte heste, som har reageret på de mange publikummer og de imponerede rammer, og det skete også i dagens Bundgaard Byg Cup - Intermediaire for de talentfulde lille turs heste.

Sidste år havde Carina Cassøe Krüth problemer med Heiline's Hot Mix e. Blue hors Hotline her på ved stævnet, men i dagens klasse gik den talentfulde vallak sikkert og opnåede 73,553% hvilket gav dem sejren foran Michael Grønne Christensen som i lighed med Carina og Hot Mix har stor succes i lille tur med Holballes Deeba e. De Noir, desværre for Michael reagerede Deeba på omgivelserne og de opmåede 70,658% til andenpladsen foran Michael Søgaard/Gallardo V og Lene Ejby Christiansen/Kjærholms Abutsiaq.

Der er ingen tvivl om, at man på hjemmebane på Blue Hors havde forhåbninger til den talentfulde tidligere avlshingst Blue Hors Bentley og Daniel Bachmann Andersen, men Bentley, der bestemt er udstyret med et ekstra gear, reagerede på de mange publikummer i hans vante omgivelser, og de gled ned på 6.pladsen.

Copyright Ridehesten.com
Michael Grønne Christensen og Holballes Deeba.

Resultatet fra dagens Intermediaire og morgendagens kür sammenlægges for at finde vinderen, og Carina har dermed godt 3 procentpoints forspring til konkurrenterne, men som Carina sagde efter præmieoverrækkelsen: Alt kan ske for Hotter kan få øje på noget i morgen, og reagere på det. 

Carina har redet kvalifikation på Broholm i sommer til Bundgaard Byg Cup og der sluttede hun på en samlet tredjeplads efter at have vundet küren. I lighed med en stor delt af de placerede ryttere ved stævnet her, trænes Carina af Hasse Hoffmann og de to har lagt planer for Hot Mix som betyder, at det formodentlig bliver sidste gang vi ser ham i lille tur, nu skal vinteren bruges til at klargøre ham til Grand Prix.

Se resultatet af klassen her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen