De nomineres til årets sportsnavn

23-11-2022 12:49

Charlotte Kusk Berwald

Når Årets Sportsnavn 2022 skal kåres er ridesporten særdeles godt repræsenteret. Indtil videre er der hele tre med i puljen

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen og Gørklintgårds Quater. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Indtil videre er titlen som Årets Sportsnavn aldrig blevet tildelt en rytter. Vi håber selvfølgelig på at det er i år det skal ske for første gang efter et godt år med massevis af præstationer i absolut verdensklasse.

Kathrine Kristensen
Da de første fem kandidater blev offentliggjort var Katrine Kristensen blandt de første nominerede til denne fornemme titel. Sammen med Gørklintgårds Quater e. Quaterback /Blue Hors Don Schufro (opdr. Jørgen Ravn) vandt hun hele to guldmedaljer samt en sølvmedalje til VM i Herning i år i paradressur for grad II. 

Copyright Ridehesten.com
Dressurlandsholdet efter deres triumf i Herning til VM. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dressurlandsholdet
Der var ikke et øje tørt da det danske dressurlandshold ved VM i Herning i år red guldet hjem i holdkonkurrencen og Danmark dermed for første gang nogensinde vandt verdensmesterskabet i dressur for hold. Holdet bestod af Cathrine Laudrup-Dufour, Carina Cassøe Krüth, Daniel Bachmann Andersen og Nanna Merrald Rasmussen.

Tobias Thorning Jørgensen
Tobias og Jolene Hill e. Blue Hors Schufro Hit /Windsor (opdr. Hanne Andreasen) var også en del af den store, danske guldfest til VM i Herning hvor de i paradressur grad III tog godt for sig af medaljerne. Det er denne præstation. der nu kan give Tobias titlen som Årets Sportsnavn 2022.

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen