Bronze til Sophia Obel og 3 danskere videre i kür finalen

14-08-2021 13:15

Christine Krogh Frausing
Skribent

Hele 3 danske ryttere er lykkes med at gå i kür finalen imorgen, når der skal dystes om medaljerne ved det individuelle ponydressur EM

Copyright Ridehesten.com
Det danske dressurhold til EM for ponyer i Polen. Foto: FEI / Lukasz Kowalski
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske ponyryttere har i dag redet første afdeling af den individuelle dressur konkurrence ved EM. Niveauet til EM er tårnhøjt, og det er kun 18 ud af 63 deltagende, der går videre til kür finalen morgen.

3 danske ryttere lagde sig i toppen og går derfor videre til kür finalen. Sophia Bøje Opel Jørgensen og Adriano B slutter med en flot bronzemedalje, med hele 79,676%.

– Jeg begynder at kunne mærke at han er lidt mærket af varmen, men han gør bare virkeligt sit bedste. I morgen håber vi på at gøre det godt igen, men vi håber også på en medalje, fortæller Sophia.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Cornelia Munch Sinding og Terbofen Charico slutter på en flot 5. plads med hele 74,405%, og Selma Ludvigsen slutter på en 15. plads efter første runde, hvor det lykkes hende at ride til hele 72,324% og de er dermed også videre til kür finalen morgen. 

Copyright Ridehesten.com
Det danske dressurhold til EM for ponyer i Polen. Foto: FEI / Lukasz Kowalski

– Vi har lige været til lydprøve, og alt sad lige i skabet, så nu er vi hundrede procent klar til i morgen, fortæller Sophia glad.

Karla Marillo Skov og Steendieks Diamond De Dali slutter med 70,973%, og bliver placeret som nr. 22. En flot indsats fra Klaras side!

Copyright Ridehesten.com
Klara Marillo Skov. Foto: FEI / Lukasz Kowalski
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen