Blue Hors indbyder til åbent hus på søndag

06-04-2018 15:05
Avl

På søndag er slår hingstestationen Blue Hors dørene op på Korshøjgård i Randbøl til åbent hus med hingstefremvisning

Copyright Ridehesten.com
Fra hingstefremvisningen i 2017 ses her Daniel/Zack og Allan/Zatchmo i pas de deux.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er en traditionsrig dag, når Blue Hors inviterer det danske hestefolk indenfor i varmen til hingstefremvisning ved deres årlige åbent hus-arrangementet, der som regel gæstes af folk fra hele landet og flere nabolande - lige som et par af de bedste springheste fra Stutteri Ask som regel også kort gæster arrangementet.

Blue Hors er hjem for nogle af verdens bedste dressurhingste som bl.a. Blue Hors Don Schufro, der har en OL-medalje på CV'et, og Blue Hors Zack, der på mandag drager til World Cup-finalen i Paris.

Verdenskendte Blue Hors Don Schufro har stået model til den bronzestatue, der pryder foran den store opvisningshal på Blue Hors. En tilsvarende lille bronzestatuette fungerer som en vandrepræmie, der hvert år uddeles ved åbent hus-arrangementet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bronzestatuetten følger nemlig med den fornemme titel af Årets Blue Hors Avler;  en vandrepokal indstiftet i 2014. Første år fik den meget smukke statuette af Don Schufro bopæl hos familien Hagedorn Jørgensen på Stutteri Hønnerup på Fyn, hvorefter den tilbragte et år udenlands hos familien Bastian i Tyskland.

I 2016 gik titel og statuette tilbage på danske hænder, nemlig hos Joan Andreasen på Stutteri UNO på Djursland, og sidste år var det ægteparret Tove og Ove Møller Nørgaard i Aulum, der modtog hæderen og æren af at passe statuetten i et år. Nu er tiden kommet til at hædre Årets Blue Hors Avler 2018. Hvem bliver det?

Det får man svaret på søndag, hvor Blue Hors traditionen tro fremviser et bredt udsnit af deres hingste og udvalgte afkom. Som noget helt nyt i år har man mulighed for at vinde en hoppeplag med topafstamning og en række gavekort til Blue Hors Care produkter.

Det sker alt sammen søndag den 8. april kl. 14.00 på Blue Hors, Tørskindvej 70, DK-7183 Randbøl. Hingstefremvisningen kan også følges på Clipmyhorse.
 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen