Blue Hors dominerede Unghestechampionatet

09-03-2013 17:21

Maja Golles

DV's Hingstekåring | Med to 10-taller fra testrytter Hasse Hoffmann strøg Blue Hors-berider Allan Grøn og Blue Hors Zack-sønnen Zick Flower til top i dressurhestenes Unghestechampionat. En anden Blue Hors-berider - Maria Anita Andersen - blev nr. 2

Copyright Ridehesten.com
Allan Grøn og Zick Flower.

Hingstestationen Blue Hors er hovedsponsor for dette års Unghestechampionat i dressur, og derfor hedder det Blue Hors Unghestechampionat. Men efter dagens afgørelse af dette års championat kunne man fristes til at tro, at det hed Blue Hors Unghestechampionat at den simple årsag, at heste, ryttere og hingste fra hingstestationen har været ret dominerende i konkurrencen.

Vinder blev Allan Grøn med den imponerende velgående og meget velredne Zick Flower e. Blue Hors Zack / Blue Hors Romanov, opdrættet af Andreas Gregersen. Efter fremvisning med egen rytter fik Zick Flower 8,0 for skridt, 9,0 for trav, 9,0 for galop, 9,0 for ridelighed og 9,0 for kapacitet, og i dag var det så Hasse Hoffmanns tur til at teste den smukke vallak. Hasse Hoffmann nød tydeligvis turen, og beskrev bl.a. Zick Flower som en hest med ubegrænset kapacitet.

- Det har været en meget stor oplevelse af ride denne hest, sagde Hoffmann bl.a., og belønnede hesten med maksimumkaraktereren 10 for både ridelighed og kapacitet. Med de karakterer strøg Zick Flower og Allan Grøn direkte til tops med 928 point. Maria Anita Andersen havde indtil da været førende med sølvmedaljehoppen Svalgårds Hottie e. Blue Hors Hotline / De Noir, opdrættet af Else-Marie og Jens Chr. Krabbe med 911 point, og hun blev nr. 2 i konkurrencen. Sanne Henningsen blev nr. 3 med Dancer Kahn e. Dancier/Midt-West Ibi-Light fra Jens Aage Nielsen med 888 point. Dancer Kahn blev samtidig udpeget til Blue Hors Unghestechampionatets gladeste hest af testrytter Hasse Hoffmann.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen