Benedikte Rie Truelsen: Livsglæde betyder meget

02-08-2020 10:33

Annika Knudsen Lorentsen

Den 21-årige nordsjællandske springrytter, Benedikte Rie Truelsen, har valgt at ride på fuldtid, da hun gerne vil bruge sin tid på det hun brænder for og elsker at arbejde med

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen og Cassina Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Benedikte Rie Truelsen er en aktiv ung kvinde, med mange flotte resultater bag sig på danske såvel som internationale springbaner. Selvom hun blot er 21 år, og dermed stadig ungrytter året ud, har hun ofte blandet sig i toppen af de sværeste seniorklasser. 

Netop dette har også været medvirkende til, at hun kan kalde sig ranglistevinder hos Dansk Ride Forbund for både ungryttere og for senior i 2019. Ridehesten har besøgt Benedikte til en snak om hendes liv med hestene, omkring hvad hun har gjort for at opnå det hun har og hvilke tips hun har til andre ryttere der drømmer om at blive bedre i ridesporten. Benedikte har besluttet sig for, ikke at fortsætte på videregående uddannelse, ligesom de fleste af hendes gymnasievenner, i hvert fald ikke lige i første omgang. Hun rider nemlig på fuldtid, for som hun siger, så er det vigtigt at gøre det, man interesserer sig for, for livsglæde betyder virkelig meget.

I det netop udkomne nummer af Ridehesten, august-udgaven, kan man derfor læse en profil af Benedikte, som tager os med ind bag de mange resultater og fortæller os om, hvad Benedikte drømmer om at opnå i fremtiden. 

Bestil det nye blad her.

Copyright Ridehesten.com
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner