Be Sure vinder kvalifikation til bundeschampionat

11-05-2024 16:21

Trine Askjær-Jørgensen

Den mest benyttede dressurhingst i 2022, Be Sure, som i år er seks, har netop vundet en bundeschampionatskvalifikation i Tyskland og er nu direkte videre til Warendorf

Copyright Ridehesten.com
Be Sure og Leonie Richter i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 6-årige avlshingst Be Sure, der er kåret i Dansk Varmblod og i 2022 var den mest benyttede dressurhingst i forbundet, vandt i går en kvalifikationsklasse til bundeschampionatet, som blev afholdt ved et regionalt stævne i Syke-Okel, Tyskland.

Hvert år udtages de bedste ungheste og ponyer fra tysk avl i disciplinerne dressur, springning og military til bundeschampionaterne i Warendorf, Tyskland, der i år finder sted den 4.-8. september. Her mødes heste i alderen tre til syv år for at konkurrere om titlen som bundeschampion i hver deres aldersgruppe.

Intet mindre end 21 heste i aldersgrupperne fem og seks år opnåede ved stævnet i Syke-Okel en kvalifikation direkte til stævnet i Warendorf. 16 heste stillede op i 6-års klassen, og ti af disse opnåede kvalifikation efter dommernes bedømmelser.

Bedst af dem blev Helgstrand-rytter Leonie Richter med hannoveranerhingsten Be Sure e. Callaho's Benicio/ Scuderia, som toppede pointtavlen med 8,84 point.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den brune hingst, som blev redet af Thomas Sigtenbjerggaard ved UVM i dressur 2023, fik 8,6 for skridt, 8,8 for trav, 9 for galop og eftergivenhed samt 8,8 for det samlede indtryk.

/EuroDressage

 

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing