Øget Team Danmark-støtte til Dansk Ride Forbund

26-12-2013 16:40

Team Danmark øger den økonomiske støtte til Dansk Ride Forbunds elite- og talentarbejde i dressur 

Copyright Ridehesten.com

Dansk Ride Forbund er på linje med de seneste år placeret som Internationalt Eliteforbund i Team Danmarks støttekoncept 2013 – 2016. Støtten, der går til elite- og talentarbejdet i dressur, er øget fra 1,2 mio. kr. i 2013 til 1,4 mio. kr. i 2014.

Oktober og november måned er altid en travl tid for Sportschefer og Elitechefer fra de forbund, der er støttet af Team Danmark. På baggrund af bl.a. resultaterne fra årets mesterskaber evaluerer vi sammen med Team Danmark de målsætninger, der er beskrevet i forbundets masterplan for året, og der udarbejdes nye masterplaner for de kommende år sammen med Team Danmarks konsulenter.

I masterplanen fastlægges både sportslige og udviklingsmæssige målsætninger som fx omkring anvendelse af sportspsykologi, forhold for ryttere og træner samt lederudvikling, talentudvikling m.m.

Dansk Ride Forbund har opfyldt både de sportslige og de udviklingsmæssige målsætninger for 2013. Dansk Ride Forbund har på baggrund af masterplanen for 2014 søgt om en forhøjelse af Team Danmarks tilskud til 1,4 mio. kr., og Team Danmark har på deres bestyrelsesmøde den 16. december bevilget forhøjelsen.

De sportslige målsætninger for dressurlandsholdet i 2014
Der er opstillet følgende sportslige resultatmål for støtteperioden:
• VM 2014 (hold): Målsætning: medalje – Acceptabelt: top 5
• Ved VM 2014 (individuelt) er målsætningerne:
en rytter i top 5 - 8
en rytter i top 10 - 15
to ryttere i top 15 - 20

Generalsekretær Jens-Erik Majlund udtaler: - Støtten fra Team Danmark har stor betydning for vores muligheder for at fastholde vores position som en af de bedste dressur nationer i verden og bibeholde en stærk talentudvikling. Det er meget glædeligt at Team Danmark vælger at imødekomme vores ansøgning om yderligere støtte for 2014.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen