Bestemt til succes i sporten (video)

21-06-2021 20:20
Avl

Vi præsenterer hermed endnu to af i alt 18 nøje udvalgte føl, der sættes under hammeren, når Dansk Varmblod allerede i næste uge afholder følauktion på Blue Hors. I dag har vi fundet to føl, hvor alt peger i mod en sportslig karriere

Copyright Ridehesten.com
Auktionsføl Lipas Alicia. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I samarbejde med Blue Hors afvikler Dansk Varmblods årets første følauktion lørdag den 26. juni 2021 under dressurstævnet Blue Hors Sommerfestival på Blue Hors i Randbøl.

Der åbnes for online bud torsdag den 24. juni kl. 17, men auktionen afsluttes under den fysiske auktion med publikum på Blue Hors lørdag aften.

Ønsker du at være med i hallen lørdag aften, kan du tilmelde dig til Louise Ringbo på lrb@varmblod.dk.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lipas Alicia er et meget velgående og storrammet hoppeføl, og der tegner sig en lovende fremtid for dette yderst interessante føl, der er avlet på en kombination af flere generationers yderst interessante gangartshingste. Også på morsiden er der meget kvalitet repræsenteret i form af RDH- og medaljehopper. Solid afstamning med et tvist af springgener på morsiden. Mormor Allicat har leveret flere eliteauktionsføl, både som mor og mormor.

Javago Pilekær har udstråling ud over det sædvanlige. Et superlækkert tiltalende hingsteføl, som udstråler harmoni og overblik og er udstyret med en dejlig skrå skulder og en stærk og velplaceret motor. Ud af en morstamme med flere præstationer; mor er mor til B-hestene i dressur Schakiro Pilekær og Everything Pilekær, som er succesful på M-niveau og helsøsteren til dette føl, Flying Tabata Pilekær, der blev solgt på NIS auktion 2020. Endvidere er mormor mor til B-hesten i dressur Regitze.

Se hele auktionskollektionen.

Copyright Ridehesten.com
Javago Pilekær. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner