Avlshingst scorer 10 tal i 4-års championat

04-09-2021 18:38

Christine Krogh Frausing
Skribent

Vilhelmsborg er værter for Pavo og DRF Championat i dressur og springning denne weekend, og den sidste indledende runde for 4-års heste i dressur er netop afgjort. Mette Sejbjerg Jensen sad i sadlen på den sorte hingst Iron, der scorede 10 i trav

Nyheden fortsætter efter annoncen

Når der denne weekend afholdes eliteskue på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, afholdes der også Pavo og DRF Championat. Det er netop afgjort hvem der vinder denne  indledende runde af championatet. Det bliver Iron e. Asgard's Ibiza / Hohenstein E.H. (opdr. Nedergaard Dressage) der løber med dagens højeste karakter. Hingsten scorede hele 93,400, og fik blandt andet 10 for traven og 9,5 for kapacitet. Den smukke sorte hingst rides af Mette Sejbjerg Jensen. Hingsten udløste stor klapsalve blandt publikum, da dagens første 10 tal blev givet.

Copyright Ridehesten.com
Avlshingsten Iron og Mette Sejbjerg Jensen. Foto: Ridehesten / Kristine Bojsen

Pointlighed mellem 2. og 3. pladsen

Nyheden fortsætter efter annoncen

Placeret som nummer to bliver det Rally Von Rosing e. Revolution / Tailormade Temptation (opdr. Maria Von Rosing). I sadlen i dag var Simone Blomme Rasmussen, der formåede at vise hesten frem til 87.000. Hingsten fik blandt andet 9 for galop, og så var det de 8,8 i kapacitet der afgjorde det mellem 2. og 3. pladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Rally Von Rosing og Simone Blomme Rasmussen. Foto: Ridehesten / Kristine Bojsen

Søbakkehus Duffy e. Sezuan / Uno Don Diego (opdr. Dorthe og Hans Jørgen Hoeck), scorede også 87.000. Hoppen fik 9,5 i skridten, og 8,7 i kapacitet, og da det er karakteren der er givet i kapacitet der er gældende ved pointlighed, ender hoppen altså som nummer 3. I sadlen var Michael Søgaard.

Heste der er videre til mellemrunden skal ride i Grindsted d. 24-26 september. Her skal det afgøres hvem der skal i finalen.

Copyright Ridehesten.com
Søbakkehus Duffy og Michael Søgaard. Foto: Ridehesten / Kristine Bojsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen