Auktionsføl af stærk præstationsafstamning

02-09-2020 11:22
Avl

Vi ser her på de sidste to topføl, der blandt 15 fremragende dressurføl kommer under hammeren på næste lørdag den 5. september ved følauktionen Nordic International Sales

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I forbindelse med denne uges DM i dressur, der afvikles ved Equitour Denmark-stævnet i Uggerhalne, vil der lørdag den 5. september være følauktion over en kollektion af 15 kvalitetsføl på Nordic International Sales, der i år afvikles som streamingsauktion i et samarbejde med Dansk Varmblod.

Dunhammergaards Raindrop er efter den lovende dressurhingst Total Hope, hvis forældre er Totilas og Weihegold, der er nogle af nyere tids bedste dressurheste, og føllet er ud af Sippekildegårds anerkendte hoppestamme, som kan føres tilbage til Aleksander, der borger for gedigent dressurblod med både bevægelse og høj ridelighed.  Dunhammergaards Raindrop er topmoderne, virkelig vellinjeret og med en super stærk og elastisk overlinje, som kommer til udtryk i alle tre gangarter, hvor især hans skridt kan fremhæves som noget ganske særligt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flying Tabata Pilekær er efter den hollandske kanonhingst Jameson RS2 med den store dressurhesteproducent Ferro som morfar. Hun ud af en morstamme med flere præstationer, M er mor til B-hestene i dressur Schakiro Pilekær og Everything Pilekær. Videre er MM mor til B-hesten i dressur Regitze. Flying Tabata Pilekær er et yndigt og besnærende hoppeføl, som vender helt rigtigt. Hun har look ud over det sædvanelige og samtidigt bevæger hun sig med ynde.

Auktionen åbner for online bud på torsdag den 3. september kl. 17.00

Se hele kollektionen af auktionsføl.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen