Se præsentation af auktionsføllene i formiddag

17-10-2020 09:15
Avl

I formiddag kl. 11.30 kan du se en live præsentation af de 17 fantastiske føl, der i eftermiddag kommer under hammeren på Dansk Varmblods følauktion, DWB World Cup Foal Auction på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er i dag lørdag den 17. oktober 2020, at DWB World Cup Foal Auction afvikles på Vilhelmsborg i tidsrummet kl. 15.30-17.00, hvor 11 dressurføl og seks springføl kommer under hammeren. Det er Dansk Varmblods sidste følauktion i år – så grib chancen nu for at erhverve dig et udsøgt kvalitetsføl.

Nu i formiddag kl. 11.30 kan du se alle føllene i en live præsentation på Vilhelmsborg, hvor du har mulighed for se, hvordan hvert enkelt føl har udviklet sig, og hvordan de tager sig ud i arenaen, inden eftermiddagens auktion. Live præsentationen streames online.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Allerede i onsdags åbnede muligheder for at afgive online bud på føllene, og på den online kollektionsside, kan man se, at flere af føllene har fået bud. Det er også på denne side, at du skal logge ind og oprette dig som bruger, hvis du vil byde med online på auktionen.

Auktionen afvikles i det efterhånden velkendte format med hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man kan byde på nettet eller på telefonen og følge onlinestreaming via ClipMyHorse. Har man spørgsmål eller brug for hjælp til at byde på et føl, er man velkommen til at kontakte Louise Ringsbo på tlf. 6167 9493 eller mail lrb@varmblod.dk.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen