Auktionsfokus: Hesselhøj Gnags

10-03-2018 07:13

Har du set de spændende heste, der kommer under hammeren på Dansk Varmblods Forårsauktion under hingstekåringen i MCH Messecenter Herning i dag lørdag den 10. marts?

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kollektionen til Dansk Varmblods Forårsauktion er tilgængelig med tekst, foto og video, så det er bestemt værd at besøge auktionssiden og studere den imponerende kollektion af salgsheste HER.

En af de spændende, dressurbetonede unghingste i kollektionen er Hesselhøj Gnags e. Grand Galaxy Win/ Tailormade Lancelot, der deltager i hingstekåringen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hesselhøj Gnags er en moderne og tiltalende dressurmodel og samtidig et muligt hingsteemne. Han er selvgående og lærevillig og bevæger sig helt igennem smidigt og taktfast i store rummelige bevægelser med god indundergriben og op-ad-bakke-tendens.

Hans far er søn af den internationale Grand Prix-hingst Apache og fremviser i år en overbevisende første årgang til hingstekåring. Gnags’ mormor har i 2017 vundet Intermediaire II med Joachim Thomsen og er Grand Prix-klar. Oldemoren, guldmedaljehoppen Lindelygaards Mai-Tai, havde en hingst udtaget til hingstekåringen i 2017, Søbakkehus Sir Danois DWB, der blev auktionens dyreste unghingst.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev