Zack havde sin egen fest (video)

20-10-2023 19:53

Her til eftermiddag var World Cup-hestene gennem vettjek og alderspræsidenten, Blue Hors Zack, gav Nanna Skodborg Merrald rigeligt at holde styr på, da han sprang rundt som en anden unghingst 

Når man ser videointerviewet herunder, så kan man næsten ikke tro at Blue Hors Zack e. Rosseau/Jazz bare ti minutter forinden havde sprunget rundt som en kakerlak under dagens vettjek, men det var præcis hvad den 19-årige hingst gjorde. 

Klokken 17 var samtlige heste, der i morgen skal ride World Cup i Herning, nemlig samlet til det obligatoriske vettjek. Blandt dem var Nanna Skodborg Merrald, der i morgen og søndag rider op ad midterlinjen på Blue Hors Zack for sidste gang. Den toneangivende hingst går på pension, efter at have haft en gloværdig karriere og den afsluttes på fornemmeste vis foran det danske publikum i Boxen.

Zack gjorde ellers alt for at modbevise hans høje alder og det gav Nanna sved på panden, da hun hele tre gange måtte løbe foran dommerne og dyrlæge, for at de kunne se at Zack var "fit to Compete" for sidste gang.

– Det bliver selvfølgelig lidt vemodigt, men jeg tror også at det bliver sjovt. Jeg synes det er sjovt at kunne give Zack den her sidste tur foran det danske publikum, fortæller Nanna

Stævnets start - og resultatlister.

Hør Nanna fortælle mere om hvordan hun træner Zack i det daglige i videoen herunder.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen