Ask hest vinder Longines Global Champions tour

05-11-2016 21:45

294.500 Euro, svarende til over to millioner danske kroner, er svenske Rolf-Göran Bengtsson blevet rigere, efter at han og Casall Ask her til aften vandt den prestigefyldte Longines Global Champions Tour 2016

Copyright Ridehesten.com
Rolf-Goran Bengtsson og Casall Ask
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hele 17 år gammel er Casall Ask e. Caretino/Lavall II som med svenske Rolf-Goran Bengtsson her til aften kunne tage den prestigefyldte titel som vindere af Longines Global Champions Tour i 2016.
Inden weekendens finale i Doha, Qatar lå Rolf og Casall som nummer et med 272 point foran Edwina Tops-Alexander fra Østrig som havde 267 point.

Det betød at intet var bestemt på forhånd, men der i mod at alt var muligt. Desværre for Edwina fik hun otte fejl i den første runde, hvilket betød et exit fra LGCT finalen og derefter stod det klart at Rolf ville blive vinder af denne sæson. Det gjorde han dog i stor grad med stil, da han og Casall var fejlfrie i både første runde og i omspringningen, hvor det tydeligt kunne ses at de har arbejdet sammen på en springbane i hele 11 år. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Til et interview med GCT-TV fortalte Rolf Göran Bengtsson i følge Tidningentidsport at han var så stolt over Casall ligesom at det var et stort øjeblik for ham selv også.

Se resultatet og videoerne af alle startende HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen