Har du meldt til UVM træningssamling?

10-06-2022 17:01

Verdensmesterskaberne for ungheste i belgiske Lanaken afholdes til september og som en del af forberedelserne til at udtage de bedste heste, som repræsentanter for Dansk Varmblod, vil der blive afholdt en træningssamling på Stutteri Ask - i dag er sidste tilmeldingsfrist

Copyright Ridehesten.com
Foto: Zangersheide

Verdensmesterskaberne for 5-, 6- & 7-års heste foregår i belgiske Lanaken på det store stutteri Domein Zangersheide, som danner rammerne om den store begivenhed for de unge heste. Stævnet foregår hvert år i midten af september.

I 2022 består udvalget af Lars Trier KjøllerTorben Frandsen og Jens Hellmers. Det vil være Lars, der forestår træningssamling, mens tilmeldte ekvipagers resultater vil blive vurderet af både Lars og Torben.

Endelig udtagelse sker i forbindelse med CSI-stævnet i Hjallerup til august, og der vil ved stævnet være Youngster-klasser for henholdsvis 5-, 6- og 7-års heste. Resultater opnået her vil veje tungt i den endelige udtagelse.

Træningssamlingen kommer til at foregå på Stutteri Ask i løbet af dagene 24. og 25. juni 2022. Som tidligere år vil afviklingen ske i grupper med heste i samme årgang. I det omfang det er praktisk muligt, vil der, ved holdinddeling blive taget hensyn til ryttere, der deltager med heste i flere årgange.

Banerne ved dette års træningssamling vil blive designet af International banedesigner Christian Holm.

Sidste tilmeldingsfrist for træningssamling/banetræning er den 10. juni 2022 og sker via DV-klubmodul.

Læs mere her om hvordan udtagelsen til UVM i springning bliver.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen