Arrangører fundet til B-stævner

14-05-2024 15:26

Nu er der godt nyt, hvis du er en af dem, der skal ride Walber Cup eller Bundgaard Byg Cup. Der er nemlig nu fundet to nye arrangører til B-stævnerne med kvalifikationsrunder i uge 35

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Lind Skjøt og Syvhøjegårds Fifi i flot stil over Walber forhindringen. Foto: Ridehesten.com/ Juliemaja Søndergaard.

Tidligere på måneden efterlyste Dansk Ride Forbund én eller to stævnearrangører, der kunne stå i spidsen for at afvikle B-stævner i henholdsvis dressur og springning i uge 35 med kvalifikationsrunder til både Walber Cup og Bundgaard Byg Cup. Sammen med de respektive disciplinudvalg er ansøgningerne gennemgået, og der er nu godt nyt, for de to arrangører er i dag blevet offentliggjort på Dansk Ride Forbunds hjemmeside. 

Den nye arrangør af B-stævnet i dressur med kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup tildeles Dansk Varmblod Rideklub, som betyder, at dressurstævnet bliver afholdt på Vilhelmsborg, som tidligere planlagt. Bundgaard Byg Cup er en landsdækkende turnering i dressur, der afvikles i programmerne Intermediare I og Intermediare Kür. Cuppen afvikles med fire kvalifikationsrunder og en finale, der i år rides på Stutteri Ask den 11.-13. oktober. Nu er tredje kvalifikationsrunde altså sikret, og det bliver på Vilhelmsborg med Dansk Varmblod Rideklub som arrangør. 

Copyright Ridehesten.com
Sidste års vinder af Bundgaard Byg, Jane Serup Jensen og Desperada 13. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen.

Ligeledes er der fundet en ny arrangør af B-stævnet i springning med en afdeling af Walber Cup, som er kvalifikationsstævnerne til Agria DRF-mesterskab for hold. Dette stævne bliver tildelt Han Herreds Hestesportsklub i det nordlige Jylland, nærmere Fjerritslev. Walber Cup afvikles i udendørssæsonen med fire kvalifikationer og en finale, der afholdes hos Sportsrideklubben den 12.-15. september. Han Herreds Hestesporstklub glæder sig over at være blevet tildelt stævnet: – Det er helt fantastisk. Det var lidt et sats, da vi ansøgte, men vi blev enige om, at nu gav vi det et skud, og nu står vi her. Nu får vi rigtig travlt efter sommerferien, men vi glæder os helt vildt, fortæller Trine Henriksen, formand for Han Herreds Hestesportsklub. Særligt holdkonkurrencerne, synes Trine bliver spændende: – Det er altid fedt at holde holdkonkurrencer. Det giver sådan en god stemning, når der er holdridning. Det er altid en god dag, fordi folk bliver og bakker op om hinanden, og man kan mærke spændingen rundt på hele stævnepladsen, afslutter Trine. 

Læs mere om Bundgaard Byg Cup og se listen over årets kvalifikationsstævner her. 
Læs mere om Walber Cup og se en liste over årets kvalifikationsstævner her. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen